• JM_Apartamento_VSS_004
  • JM_Apartamento_VSS_005
  • JM_Apartamento_VSS_007
  • JM_Apartamento_VSS_010
  • JM_Apartamento_VSS_011
  • JM_Apartamento_VSS_017
  • JM_Apartamento_VSS_020
  • JM_Apartamento_VSS_021
  • JM_Apartamento_VSS_022
  • JM_Apartamento_VSS_026
  • JM_Apartamento_VSS_033
  • JM_Apartamento_VSS_035

Apartamento Anjos

Lisboa, 2015

The project is about an apartment’ refurbishment, built in the 80’s.
The apartment is in a good conservation state although it lacks good quality materials, fact that is easily noticed in the houses’ kitchen and toilets.

The budget forced some project’s decisions such as the recuperation of the kitchen’s woodwork.
In both toilets, the small areas were thought so that there could be more space. In both bathrooms hydraulic tiles overlay the floor and the cupboard’s doors are in wood. In the master bathroom, there is “cement” in the walls which contrasts with the colours of the hydraulic tiles on the floor. The social toilet elected white tiles that contrasts with the blue colour on the hydraulic tiles’ floor.

The intervention has enriched this apartment and guaranted a new quality of life to whoom inhabites the space.

Type: Apartment. Renovation.

Gross area: 150m2

Client: Particular

Construction: Gil Azóia – Construções Lda.

Photography: João Morgado – Architectural Photography

Apartamento Anjos

The project is about an apartment’ refurbishment, built in the 80’s.
The apartment is in a good conservation state although it lacks good quality materials, fact that is easily noticed in the houses’ kitchen and toilets.

The budget forced some project’s decisions such as the recuperation of the kitchen’s woodwork.
In both toilets, the small areas were thought so that there could be more space. In both bathrooms hydraulic tiles overlay the floor and the cupboard’s doors are in wood. In the master bathroom, there is “cement” in the walls which contrasts with the colours of the hydraulic tiles on the floor. The social toilet elected white tiles that contrasts with the blue colour on the hydraulic tiles’ floor.

The intervention has enriched this apartment and guaranted a new quality of life to whoom inhabites the space.

Type: Apartment. Renovation.

Gross area: 150m2

Client: Particular

Construction: Gil Azóia – Construções Lda.

Photography: João Morgado – Architectural Photography